quarta-feira, maio 09, 2007

Comentários

Benvolguts Marisa i Joaquim:

Tot i que no ens coneixem en persona, la vostra referència mitjançant el meu cunyat Carlets i la meva germana Laura és suficient per establir aquest vincle tal i com ho faig ara, en correu electrònic.

Em consta que tant l'un (en Carlets, acompanyat del Josep Matés) com l'altra (la Laura, amb la seva amiga Ma
rta), s'ho han passat d'allò més bé, i que han gaudit plenament d'una estada a Porto que serà inoblidable. Els lligams entre els extrems peninsulars s'han d'enfortir!

Tot i que no us conegui, doncs, vull fer-vos aquest correu per agraïr-vos la peça de ceràmica (azulejo, crec que en dieu) del Pont de Porto. Per feina i per romanticisme, els ponts sempre m'han sigut un punt dèbil.

Moltes gràcies, doncs, i sapigueu que el tindré en lloc preferent, a l'espera de decidir quin dia us conec en persona i puc creuar el Douro a través de tan meravellosa proesa de l'enginyeria.

Una abraçada, des del Pirineu de Cerdanya.


Francesc Fabra Grau
"Hola:Que pena no tener el don de la ubicuidad para poder estar en doslugares a la vez esta semana santa.Lo del parque de Lavandeira es una idea muy buena.He visto las fotosen el blog y el lugar es precioso y la idea de las columnas ahumadasesta muy bien creo que se integraran en el paisaje y ademas es unproyecto participativo que involucrá a mucha gente,lo que hace queesas piezas colocadas en un espacio público sean un poco de todos y lagente se lo hace suyo,lo valora y lo respeta.Me gustará ver las fotos que seguro que colgareis,yo por mi parteprometo colgar las de Enfanga't...."

Lola Gratacós ( Catalunha)

Sem comentários: